Bilete Avion

Posted on by

Ce să căutați atunci când rezervați și cumpărați un bilet de avion?!

Costul biletului este determinat de tarifele pentru biletele de avion, taxele și, uneori, reducerile stabilite de companiile aeriene. Prețul biletului depinde în mod direct de condițiile de rezervare și vânzare preliminară, precum și de categoria căreia îi aparține pasagerul.

Când mergeți într-o călătorie, este recomandabil să planificați în avans datele de zbor, deoarece biletele pentru cele mai atractive tarife ieftine trebuie să fie rezervate și răscumpărate pentru 7, 14 sau 21 de zile înainte de plecare. Costul biletului depinde, de asemenea, de termenul tarifului. Cu cât este mai mică durata de valabilitate a tarifului, cu atât va costa biletul de avion mai mic.

Când cumpărați un bilet de avion, amintiți-vă că un număr limitat de locuri sunt vândute la tarife minime, de regulă nu mai mult de 8-10% din numărul total de locuri pe zbor, atunci, odată ce zborul este încărcat, tarifele mai scumpe sunt oferite pasagerilor. Dacă tariful specificat pentru data la care vă interesează nu este disponibil de la agentul pe care l-ați solicitat, este practic inutil să căutați același tarif într-un alt loc, deoarece toți agenții folosesc sistemul unic de rezervare a liniilor aeriene. În acest caz, puteți încerca să rezervați un bilet de avion pentru alte date de plecare. Poate că acest lucru va ajuta la găsirea unui tarif mai economic.

Atunci când comandați și cumpărați un bilet, nu uitați că valoarea sa este alcătuită din mai multe componente. În plus față de tariful stabilit de compania aeriană, biletul de avion include și taxe de aeroport (taxe), a căror sumă nu depinde în niciun fel de compania aeriană sau de agenția în care achiziționați biletul de avion. Pentru anumite tipuri de bilete, se percepe și un comision. Este important să rețineți că pentru majoritatea tarifelor ieftine este interzisă rezervarea locurilor în avans. În astfel de cazuri, rezervarea de locuri pentru zbor se efectuează simultan cu achiziționarea biletului de avion. Termenul maxim de rezervare preliminară a tarifelor ieftine nu depășește de obicei 72 de ore. Astfel, biletul trebuie răscumpărat în termen de 3 zile de la crearea rezervării.

Biletele se eliberează numai la prezentarea pașaportului. Biletul este un document înregistrat și nu poate fi transferat unei alte persoane. Absența datelor pașaportului unui pasager într-o comandă sau într-un bilet poate duce la negarea transportului.

Rezervare:

Rezervarea scaunelor este o condiție prealabilă pentru transportul unui pasager. Puteți rezerva un bilet de avion în biroul „Vlasneva Tur”. Până la emiterea biletului de avion și nu există un număr de bilet corespunzător în rezervare, rezervarea este considerată preliminară și poate fi anulată dacă este necesar.

Confirmare, Modificări ale biletului de avion / Retur

Dacă ați rezervat un bilet, dar din anumite motive sunteți nevoiți să amânați călătoria, vă rugăm să anulați rezervarea sunând la biroul „Vlasneva Tur”. În cazul în care biletul a fost deja emis, pasagerul se poate adresa biroului Vlasneva Tur pentru a schimba data plecării sau pentru a returna biletul.

În cazurile:

– refuzul voluntar al locului rezervat;

– sosirea pentru înregistrare mai târziu de ora stabilită;

– suspendarea pasagerului din zbor din cauza unor documente incorect executate.

La returnarea voluntară a biletului de avion, colectarea în dimensiunile prevăzute de regulile tarifelor corespunzătoare ale companiei aeriene poate fi reținută.

Pentru biletele achiziționate la tarife normale, se efectuează, de regulă, o rambursare integrală. Biletele emise la tarife speciale necesită, de obicei, o anumită sumă de reținere în caz de returnare voluntară. Atunci când biletul este emis înainte de ziua plecării, suma este, de obicei, păstrată într-o sumă mai mică decât atunci când biletul este emis în ziua sau după ziua plecării.

În cazul refuzului de zbor, returnării sau schimbului de bilete de avion, rețineți:

  • Returnarea banilor pentru un bilet neutilizat pentru refuzul voluntar de zbor se face numai la agenția de vânzare a biletelor.
  • Condițiile de rambursare a biletelor depind de tariful aplicat și variază foarte mult – de la întoarcerea întregului preț al biletului până la interzicerea completă a returnării. Când cumpărați un bilet, asigurați-vă că specificați condițiile de returnare.
  • Termenii de refuz al zborului, returnarea sau schimbul biletelor de avion depind de tarif. Regula generală este următoarea: cu cât biletul este mai ieftin, cu atât mai multe amenzi mai mari sunt schimbate sau returnate.
  • Rambursarea se face pe baza unui bilet de călătorie cu cupoane de zbor neutilizate.
  • În cazul refuzului de zbor din motive care nu țin de controlul pasagerului – anularea sau întârzierea zborului, absența locurilor în zbor etc. (returnare forțată) -, de regulă, veți putea să returnați bani la birourile de bilete de avion direct la aeroport. În același timp, nu ar trebui să se perceapă nici o amendă.

Rețineți că, în caz de returnare forțată, reprezentanții companiilor aeriene de la aeroport sau angajații serviciului de înregistrare ar trebui să facă o notă în biletul dvs. și să o ateste cu un sigiliu sau o ștampilă personală. Numai o astfel de marcă este baza pentru agenția care face banii înapoi, pentru recunoașterea returnării forțate.

În cazul în care anularea sau întârzierea zborului a avut loc după ce ați trecut de înregistrare, nu uitați să primiți cuponul de zbor al biletului dvs. la biroul de înmatriculare. În absența unui cupon de zbor, biletul este considerat utilizat și nu se acceptă nicio rambursare.

Fă o rezervare acum sau află mai mult prin telefon sau completează acest formular.

Tel. 022664010; 022663919;

Mobil: 0-69-207-434

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Subiectul

Telefon de contact:

Mesaj

Recomada si altora...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email